Rega Planar 1 + Klipsch The Fives matt sort

Varenr.
fives+planar1-pakke
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 11 990
Før
kr 14 480
Rabatt
kr 2 490
Klipsch The Fives - Aktive trådløse høyttalere
 
Klipsch The Fives har alt du forventer av en aktiv Klipsch Heritage høyttaler. Elegant og kompakt kabinett med ekte valnøtt finér, innovative tekniske løsninger i kombinasjon med imponerende lydkvalitet. Med Bluetooth, HDMI, digitale innganger og platespiller-tilkobling er Klipsch The Fives et komplett stereoanlegg hvor du kan lytte til favorittmusikken på Spotify og Tidal fra telefon eller PC, oppleve musikk og film med lyd fra TV!
 
Bluetooth 5.0
HDMI med ARC
Platespillerinngang
USB-inngang (for PC eller Mac)
Optisk digitalinngang
RCA linjeinngang
Aux inngang
Subwoofer utgang
Separat forsterker til bass og diskant, totalt 160 watt
Tractrix horndiskant
Frekvensområde: 50 Hz – 25 kHz
Fjernkontroll inkludert
Perfekt til din TV, med HDMI – ARC
Klipsch The Fives er den første aktive høyttaleren fra Klipsch med HDMI-inngang (ikke så vanlig på de fleste andre aktive høyttalere heller). Det betyr at du kan koble høyttaleren til TV-en din med bare en HDMI-kabel, og bruke TV-fjernkontrollen til å styre lyden på høyttaleren. ARC-funksjonen lar Klipsch The Fives motta lydsignalet direkte fra din TV, enten du spiller fra TV-ens egne apper, eller eksterne kilder som er koblet til din TV. Enkelt å sette opp, enkelt å bruke!

Med HDMI-ARC er Klipsch The Fives en perfekt allround høyttaler å ha i din stue. Den vil ikke bare spille skikkelig tøft til film, men gir deg helt overlegen lyd sammenlignet med en lydplanke. Her kan du få bredde og dybde i lydbildet når du spiller musikk, hvilket er vanskelig å få til på en lydplanke.

Imponerende lyd fra Klipsch The Fives
Klipsch The Fives er en relativt kompakt høyttaler, men spiller likevel imponerende høyt (109 dB max SPL). Hvert høyttalerelement har en egen forsterker (20 watt til diskant og 60 watt til bass), som gir svært god kontroll på elementene med klar og ren lyd. Forsterkerne i Klipsch The Fives er forbedret fra tidligere modeller, slik at lyden er mer raffinert med mer oppløsning og detaljer.
 
I kjent Klipsch stil er Klipsch The Fives utstyrt med en horndiskant, som gjør at de spiller veldig "live". Lydbildet er svært tredimensjonalt og presist, slik at det er enkelt å plassere instrumenter og stemmer i lydbildet. Selv dårlige innspillinger blir "feitet opp" og gir deg en god musikkopplevelse.
 
Klipsch Tractrix horn
Diskanten som sitter i Klipsch The Fives er en 1" (25mm) titanium driver som sitter montert i et Tractrix horn, som gir høyttaleren svært høy effektivitet. Dette gjør høyttaleren svært lett å drive og er med på å gi den sin energiske og livlige spillestil. Høyere effektivitet gjør at forsterkerne ikke trenger å jobbe så hardt, og dermed spiller de med mindre forvrengning og gir renere lyd. Basselementet er et 4,5" element med ekstra lang slaglengde og en kraftig magnet. I bakkant finner du en bassport med Tractrix geometri.
 
Tilkoblinger
Klipsch The Fives kan erstatte det vanlige stereoanlegget ditt og er godt utstyrt med tilkoblinger. Med Bluetooth er det enkelt å spille trådløst til høyttaleren. HDMI og optisk digitalinngang lar deg enkelt koble til din TV eller andre digitale kilder. Linjeinngangen og platespillerinngangen er via den samme RCA-kontakten og kan veksles mellom ved hjelp av en bryter på høyttalerens bakside. Aux-inngangen er en 3,5mm mini-jack kontakt og en USB-inngang lar deg koble din PC eller MAC til høyttaleren. Høyttaleren har til og med en subwooferutgang, slik at du kan koble til en subwoofer og få enda fyldigere lyd.
 

Dynamic Bass EQ
Ettersom hørselen vår ikke er lineær vil den oppfatte forskjellige frekvenser ulikt når volumet varieres. Klipsch The Fives kompenserer for denne effekten med Dynamic Bass EQ ved å spille fyldigere i bassområdet når du spiller lavt. Du kan slå funksjonen av eller på slik at du kan tilpasse den til hva som passer til plasseringen av dine høyttalere.
 
Høyoppløst lyd
I Klipsch The Fives sitter det en god D/A-konverter som støtter 192kHz/24bit dekoding for avspilling av høyoppløste filer fra en PC, via USB-inngangen. Da får du god lyd fra dine digitale kilder, enten det er snakk om musikk med høy oppløsning, musikk med  CD-kvalitet eller komprimert musikk fra strømmetjenester eller MP3-filer.

Rega Planar 1 - platespiller
 
Platespilleren Rega Planar 1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet til en hyggelig pris. Et nytt lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit matt finish gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres klar til bruk med ferdig montert Rega Carbon pickup.
Rega Planar 1 med matt finish er oppgradert med EBLT-drivrem.
 
Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.
 
Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.
 
For å redusere resonanser som påvirker lydkvaliteten har kabinettet minst mulig masse kombinert med maksimal stivhet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.
 
Ønsker du enda bedre lydkvalitet kan spilleren videre oppgraderes med The Performance Pack som består av Rega Bias2 pickup, presisjons drivrem og platematte i 100% ull.
 
Leveres med støvdeksel.
 
Best Audiophile Record Player: Rega Planar 1 - "Vinyl is designed to last a lifetime, and it deserves to be played on a turntable that makes your records sound as good as possible without the risk of damaging them. The Rega Planar 1 is a beautiful-looking, high performance turntable that ensures you have an audiophile experience every time you drop its needle."  - The Rolling Stone Audio Awards 2021