-46%
kef-lsx-hvit-demo kef-lsx-hvit_1.jpg

KEF LSX - Hvit demo

Varenr.
kef-lsx-hvit-demo
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 6 499
Før
kr 12 000
Rabatt
kr 5 501

KEF LSX er konstruert for å gi deg den beste musikkopplevelsen med utgangspunkt i hvordan man lytter til musikk i dag. Med to høyttalere får du et ekte stereo-lydbilde uten alle de andre boksene og kablene som tradisjonelt følger med et vanlig stereo oppsett. To høyttalere koblet til strøm er alt du trenger.

 

Apple Airplay 2
Spotify Connect
Tidal
Bluetooth 4.2 med Qualcomm aptX codec
Optisk inngang
Aux inngang
Subwoofer utgang
Kan veggmonteres
Kan styres av 3-part apper
Støtter IP Control
 

Trådløs lyd
Med Kef LSX er det enkelt å spille musikk. Med trådløse funksjoner som Airplay 2, Bluetooth, Spotify Connect og Tidal trenger du kun å koble høyttalerne til strøm for å kunne spille. Airplay 2 lar deg enkelt spille musikk, eller lyd fra andre apper, fra Apple enheter til flere høyttalere i ulike rom og kan styres av Siri.

Perfekt til TV
Vil du ha bedre lyd enn du kan få fra en lydplanke? Kef LSX er utstyrt med en optisk digital inngang, en analog aux inngang samt egen subwoofer utgang slik at man enkelt kan koble høyttaleren til eksterne kilder, som f.eks en TV. Lydkvaliteten fra Kef LSX passer svært godt til bruk sammen med TV og vil gjengi stemmer tydelig og artikulert. Siden Kef LSX er en stereohøyttaler vil den klare å gjengi dybden og bredden i opptaket, hvilket er vanskelig å få til fra kompromissløsninger som lydplanker, der alle høyttalerne er i samme kabinett.

 

Teknologien bak Kef LSX

KEF har siden 1961 vært en ledende produsent av høykvalitets Hi-Fi lyd og er spesielt kjent for deres Uni-Q elementer som gjengir lydbildet med svært høy presisjon og lav forvrengning. Ved å plassere diskant og bass/mellomtone i samme element vil lyden spres fra ett punkt og man unngår dermed en rekke utfordringer med timing og forvrenging som resulterer i et svært presist og definert lydbilde. Sammen med KEFs avanserte Music Integrity Engine, en svært avansert Digital Signal Prosessering, leverer Kef LSX en svært transparent og kontant bass som går dypere enn man normalt ville forvente av en kompakt høyttaler.

Kraft og kontroll
Kef LSX er utstyrt med 4 klasse-D forsterkere, en til hvert element, med tilhørende D/A konvertere som støtter oppløsning opptil 96kHz/24Bit dersom man kobler høyttalerne sammen med kabel. Helt trådløst vil høyttalerne kunne spille med oppløsning inntil 48kHz/24Bit. Hver forsterker som driver basselementet er 70 watt, og forsterkeren til hvert diskantelement er 30 watt. Den digitale signalprosessoren (DSP) gjør den samme jobben som et delefilter i en passivhøyttaler, men med en rekke fordeler. Ved at DSP-en sitter før forsterkerne unngår man signaltapet man normalt får i et tradisjonelt delefilter, og man oppnår en vesentlig høyere effektutnyttelse. En DSP gir også en vesentlig bedre kontroll over signalbehandlingen, slik at delefrekvensene kan sys mer sømløst sammen, og man kan tvinge basselementet til å spille imponerende dypt.

Brukervennlig oppsett

KEF LSX er enkel å sette opp via den intuitive KEF Control appen som lar deg sette høyttalerne opp til det trådløse nettet og oppdatere firmware. Med KEF Stream app kan du spille musikk du har lagret lokalt på ditt nettverk ved hjelp av DLNA. Her kan du også spille musikk fra Tidal. Med Spotify Connect kan du spille til høyttalerne direkte i Spotify appen.

En jublende fagpresse
Det er ikke bare vi som er begeistret for KEF LSX:

"Svaret for mange vil være de små KEF LSX. De definitivt beste trådløse stereohøyttalerne i sin klasse, etter vår mening. De er små nok til å få plass i bokhyllen, på benken, eller hengt opp på veggen ved siden av TV-en – og kan enkelt erstatte det gamle anlegget." -  Lyd og Bilde 15.11.2018

 

"Bassen går egentlig fryktelig dypt til å komme fra et så lite og lekkert kabinett, men vel så viktig er det at bassen her har full kontroll og leverer detaljer i bassområdet som ingen av de andre høyttalerne er i nærheten av. Mellomtonen har masse pondus enten det er på instrumenter eller stemmer, og diskanten er luftig uten å bli pågående." – Stereopluss 24.09.19