-38%
iq+350sort iq+350sort.png

PSB Alpha IQ Aktiv høyttaler + PSB Subseries 350 subwoofer

Varenr.
iq+350sort
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 17 990
Før
kr 28 980
Rabatt
kr 10 990
En skikkelig kraftpakke i liten forpakning.
 
En verden av musikk
PSBs Alpha iQ består av to trådløse bokhyllehøyttalere med innebygde forsterkere, og er et alt-i-ett-lydsystem for strømmealderen. Det er ikke nødvendig å rote til stuen med høyttalerkabler. Venstre og høyre høyttalere kommuniserer via en trådløs lenke som kan dekke de fleste rom i et hjem av gjennomsnittlig størrelse uten forsinkelser eller forsinkelser, slik at musikken forblir synkronisert og tydelig uavhengig av høyttalerplassering.
BluOS-nettverksstreameren gir tilgang til mer enn 20 strømmetjenester, inkludert flere som tilbyr tapsfri og høyoppløselig lyd, som Amazon Music, Deezer, Idagio, Qobuz og Tidal. Alpha iQ støtter Apple AirPlay 2, slik at du kan streame lyd fra hvilken som helst app på en iPhone, iPad eller Mac. Spotify Connect og Tidal Connect støttes også, slik at du kan lage musikk i appene for disse tjenestene og deretter overføre avspilling til Alpha iQ.
Alpha iQ har en audiofil-grade DAC som støtter høyoppløselig lydoppløsning til 24-bit/192kHz, og har full MQA-dekoding og gjengivelsesevne for høyoppløselig streaming fra Tidal. BluOS gir deg også tilgang til hundrevis av Internett-radiostasjoner over hele verden, inkludert Radio Paradise, som tilbyr fire stasjoner med MQA-kodet høyoppløselig musikk.
Du kan lytte gjennom Alpha iQ alene eller dele musikken din over hjemmenettverket med så mange som 63 andre BluOS-aktiverte enheter.
 
Seriøs lyd
Alpha iQ har en elegant, moderne design og er tilgjengelig i satenghvit og satengsvart finish. Inne i hvert kabinett er det en 4" polypropylen mid-bass driver med stålkurv og gummiomslutning, og en 0,75" aluminium dome diskanthøyttaler med neodymmagnet og ferrofluid demping.
Alpha iQ bruker en DSP-basert aktiv crossover. Som med mange PSB-design, er diskanthøyttaleren plassert under basshøyttaleren. Med dette arrangementet forblir blandingen mellom basshøyttaler og diskanthøyttaler konsekvent enten du sitter eller står.
Hver basshøyttaler har sin egen 60W klasse-D-forsterker, og hver diskanthøyttaler sin egen 30W klasse-D-forsterker, for en total systemeffekt på 180W. Takket være deres kraftige forsterkere, innstilte bassporter og DSP-aktiverte lavfrekvente utvidelser, leverer PSBs Alpha iQ-høyttalere en bassutgang som fullstendig motsier deres diminutive størrelse.
 
Plug and Play
Alpha iQ er ikke bare for strømming. Den primære høyttaleren har en innebygd MM phono-forforsterker og RCA-kontakter pluss jordterminal, slik at vinylvifter kan koble til en platespiller. En HDMI ARC-port lar deg oppleve "True to Nature"-lyd med TV og filmer. Det er også en optisk inngang for å koble til en platespiller eller spillkonsoll, og en 3,5 mm ekstra inngang for å koble til analoge kilder.
Alpha iQ har Bluetooth-tilkobling, med støtte for høykvalitets aptX-HD-kodeken, for trådløs avspilling fra smartenheter. Du bruker BluOS-appen til å spille av musikkfiler som er lagret på en ekstern stasjon koblet til Alpha iQs USB-port.
Den kombinerte optiske/hodetelefonkontakten lar deg koble til et par hodetelefoner for sen kveldslytting. For forbedret bass er det en subwoofer-utgang. Når en subwoofer er tilkoblet, kan du bruke BluOS-appen til å koble til et lavpassfilter for subwooferen og et høypassfilter for strømnettet – dette frigjør Alpha iQ fra å måtte produsere dype basslyder.
 
Super smart
Tilgjengelig for Android, iOS, macOS og Windows, den intuitive BluOS-appen lar deg kontrollere alle aspekter av Alpha iQs drift. Praktiske berøringskontroller på toppen av primærhøyttaleren lar deg justere volumet og pause og gjenoppta avspilling.
Du kan også styre avspilling med stemmen ved å bruke Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri (via AirPlay 2). Og PSBs Alpha iQ BluOS streamingdrevne høyttalere kan integreres i populære smarthussystemer som Control4, Crestron, ELAN, RTI og URC. IR-kommandolæring er tilgjengelig for lyttere som bruker harmoniserte fjernkontroller til å betjene flere A/V-enheter.
Virkelig, PSBs Alpha iQ setter en ny standard for moderne, flokefri lytting av audiofil. Det er vakker lyd gjort enkel.
 
Funksjoner og detaljer
4" polypropylen mid-bass driver med stålkurv og gummiomslutning
0,75" aluminium dome diskanthøyttaler med neodymmagnet og ferrofluid kjøling
Fullt aktiv design, med DSP delefilter og dedikerte forsterkere for hver driver: 60W for hver basshøyttaler og 30W for hver diskanthøyttaler
Avstemt port og DSP-aktivert bassforlengelse for utmerket LF-ytelse
Trådløs tilkobling med lav latens mellom de primære og sekundære høyttalerne for flokefri installasjon
Ethernet, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling
Innebygd nettverksstreamer basert på den prisbelønte BluOS multiroms musikkplattformen
Integrert støtte for mer enn 20 strømmetjenester, inkludert flere som tilbyr tapsfri og høyoppløselig lyd
Musikk kan spilles gjennom så mange som 63 ekstra BluOS-aktiverte komponenter
Audiofil-grade DAC med maksimal oppløsning på 24-bit/192kHz
MQA-dekodings- og gjengivelsesevne for høyoppløselig streaming fra Tidal
Apple AirPlay 2-støtte for strømming fra iPhone, iPad og Mac
Spotify Connect og Tidal Connect
MM tlf
 
 
Sofistikert lyd fra et lite kabinett
SubSeries 350 er laget med komponenter av høyeste kvalitet, spesialtilpasset mekanikk og toppmoderne driverteknologier. PSBs nøye konstruksjon og presisjonsproduksjon resulterer i en subwoofer som er i stand til 300 watt kontinuerlig kraft og dynamiske topper på 900 watt. Hvis du ikke har mye ledig gulvplass, men ønsker dyp bass som får deg til å føle at du er en del av handlingen, er SubSeries 350 noe for deg.
Kraftig klasse D-forsterkning
Designet i samarbeid med søsterselskapet NAD Electronics, bruker SubSeries 350 en spesialdesignet, høystrøms 300 watt MOSFET-forsterker som bruker avansert digital signalbehandlingsteknologi for å levere flatest mulig frekvensrespons med ekstremt lav forvrengning ved høye utgangsnivåer. Forsterkeren er da perfekt matchet med en 12" (300 mm) frontavfyring for stram, kraftig bass.
Det neste tillegget til hjemmekinoanlegget
Med SubSeries 350 oppnås sømløs integrasjon med ditt nåværende hjemmekinosystem enkelt gjennom justerbar bakmontert volum, delefilter og fasekontroller, samt flere tilkoblingsmuligheter for din eksisterende stereoforsterker eller receiver. Plassering i hjemmet vil også være enkelt med SubSeries 350 siden dens forseglede kubedesign er plassert i et attraktivt høyglans svart kabinett.
Aktiv frontfyrende 12" (300 mm) basshøyttaler i polypropylen
Bygget med en tilpasset klasse D Discrete MOSFET-forsterker fra NAD Electronics
Volum på bakpanelet, delefilter og variable 180° fasekontroller
Linjenivå, LFE-innganger/-utganger og gullbelagte bindingsposter
Vakkert skap med myke kanter med høyglans sort finish
Ultralavt, energibesparende <0,5W strømforbruk i standby
 
Frekvensrespons
På akse @ 0° ±3dB 25-150Hz
LF Cutoff -10dB 20Hz
Forsterkereffekt
Kontinuerlig 300 watt
Dynamisk, topp 400 watt
Akustisk design
Basshøyttaler (nominell) 12" (300 mm) polypropylenkjegle
Gummi Surround
2" (50 mm) talespole
50 oz (1400 g) magnet
Crossover Variabel 50-350Hz, LR4
Lavpassfilter
Design Type Forseglet
Dimensjoner / Vekter / Finish
Størrelse (B x H x D) 15 3/4 x 16 x 16 1/4" *
(400 x 405 x 410 mm)
Nettovekt - 43lb (19,5 kg)/stk
Frakt - 22,8 kg/stk
Finish høyglans svart
Har volumkontroll
Variabel crossover-kontroll
Variabel fasekontroll
Automatisk på/av
LFE-inngang
<0,5W Standby Power
EAN
0796554209005