PSB Alpha S8 - Kompakt 8"" Subwoofer

Varenr.
ALPHA-S8
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 3 599
Før
kr 5 990
Rabatt
kr 2 391

PSB ALPHA S8

Stor Bass. Kompakt Pris
PSB redefinerte høy ytelse og høy verdi med sine legendariske Alpha Series-høyttalere, og den nye Alpha S8-drevne subwooferen fortsetter tradisjonen i det viktige bassområdet. Nye Alpha S8 tilbyr et mer kompakt fotavtrykk til en rimelig pris, samtidig som det gir stor tid for musikk og hjemmekinoanlegg der bass er et must. Alpha S8 møter denne utfordringen ved å ha en 8-tommers basshøyttaler med polypropylen kjegle (for rask respons) i et spesial justert bassrefleks kabinett.

Rimelig kvalitet med hi-fi entusiast stamtavle
PSB har laget kritikerroste høyttalere i mer enn 45 år og er spesielt kjent for høyttalere som gir mye for pengene. Alpha S8 vil forbløffe med å legge til virkelighetstro realisme for både musikk og filmer til PSB-høyttalere eller hvilken som helst høyytelses høyttaler.

Avansert teknologi innen drivere og forsterkning
Alpha S8 har en spesialisert 8-tommers driver med lang kast og effektiv bassreflekskapsling for bemerkelsesverdig bass. Den innebygde høyeffektive digitale forsterkeren leverer 210W dynamisk kraft for ubegrensede dype basstopper og musikalsk nøyaktighet. For å gå et skritt videre, bruker Alpha S8 digital signalbehandling (DSP) for å la PSBs ingeniørteam maksimere alle aspekter av ytelsen for å levere den flateste frekvensresponsen og kraftige bassforlengelsen.

Kompakt skap som passer nesten hvor som helst
Kabinettet har porter på baksiden og et ekstremt lite fotavtrykk som kan plasseres nesten hvor som helst i rommet. På bakpanelet er volum- og crossover-kontroller, fasebryter, lavt nivå inngang, AutoOn/standby-bryter, gullbelagte RCA-kontakter, USB-strømkontakt for trådløst RT100-tilbehør, medfølgende gummibumpere og pigger gjør det mulig å installere på tregulv eller teppebelagte gulv.

  • Spesialtilpasset bassrefleks design med bakre port
  • Digital forsterker 150 watt kontinuerlig kraft
  • Kompakt skap volum med høy ytelse
  • Woofers har polypropylen kjegler og gummi omgivelser
  • Design og endelig innstilling lagd av Paul Barton
EAN
0786357000770

Dokumenter