PSB Vegghøyttaler Innfelling - Innebygget Kasse - Pris Stk

Varenr.
Imagine W-LCR
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 5 990
Før
kr 11 990
Rabatt
kr 6 000

Lukket toveis LCR-høyttaler i vegg
PSB kombinerer ytelsen til en førsteklasses toveis tårnhøyttaler med usynligheten til en innevegg for å gi deg en høyttaler uten kompromiss: W-LCR. Med en perfekt balanse mellom lydkvalitet og design, kan denne lett skjulebare vegghøyttaleren brukes som en del av et to-kanalssystem, de tre frontkanalene, eller som alle høyttalerne i et surroundsystem.

To 5¼" (133 mm) basshøyttalere i leire/keramikkforsterket polypropylen
1" (25 mm) titanium kuppel, ferrovæskekjølte diskanthøyttalere

Pålitelig og nøyaktig lydkvalitet i hjemmet ditt
CustomSound W-LCR in-wall høyttaler er en liten toveis design som bruker to 5¼” (133 mm) basshøyttalere sammen med den samme 1” (25 mm) titanium dome diskanthøyttaleren som finnes i Imagine-serien. Dette er en perfekt utformet høyttaler i som både lydkvalitet og design er like høye. Opplev det beste fra to verdener med W-LCR.

Allsidig og robust
W-LCR er en allsidig høyttaler som kan brukes i en rekke konfigurasjoner. Plasser en horisontalt under den veggmonterte TV-en for solid senterkanalytelse, og plasser en vertikalt på hver side av TV-en for venstre og høyre kanal. Resultatet? Et jevnt, sømløst, nøyaktig lydbilde som trekker deg inn i handlingen på skjermen.

Dynamisk ytelse, null fotavtrykk
W-LCR har et nøye konstruert kabinett som sikrer den akustiske integriteten til designet i enhver installasjon. Kraftig stål og ABS-holdere gjør installasjonen rask, enkel og sikker, og de medfølgende hvite magnetiske gitterne festes til frontrammen på høyttaleren, og skjuler sømløst hele enheten.

To 5¼" (133 mm) basshøyttalere i leire/keramikkforsterket polypropylen
1" (25 mm) titanium kuppel, ferrovæskekjølte diskanthøyttalere
Frekvensrespons: 70–23 000 Hz (±3dB)
Inkluderer magnetisk rammeløst gitter med stoffduk
Kraftig stål og ABS-doglegs for rask og enkel installasjon