"PSB 6,5"" Vinklet takhøyttaler, Pris Pr Stk"

Varenr.
CS AIC 860
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 6 995

Premium 2-veis vinklet takhøyttaler
CS AIC 860 er ikke bare nok en takhøyttaler. Snarere er det et vinklet tak i taket som er designet for å tillate riktig spredning som kreves for å skape et ekte tredimensjonalt lydscene når det er innfelt i taket. Dette gjelder spesielt for høyytelses stereo- eller hjemmekino applikasjoner.

  • PSB-teknologi og ekspertise i en vinklet takhøyttaler
  • Svingbar bølgeleder-tweeter og vinklet basshøyttaler
  • Rammeløse runde og firkantede gitter

Nøyaktighet, spredning og livaktig bildebehandling er alle omtalt
CS AIC 860 har mange av PSBs kjerneteknologier med design av Paul Barton, designet av CS AIC 860 minimerer refraksjons mengden som er vanlig for mange vinklede høyttalere, som ofte kan "gi bort" høyttalerens posisjon. Med den nye PSB-designen opplever lytteren et bredt og konsistent lydfelt som ser ut til å komme fra det valgte lytteområdet i stedet for fra installasjonspunktet. Så med riktig spredning og innstilling er ekte tredimensjonal, livaktig bildebehandling oppnåelig.

Den premium 6,5” basshøyttaleren til AIC 860 bruker en karbonfylt polypropylenkjegle for både stivhet og lett vekt. Denne basshøyttaleren inkluderer trickle-down teknologi som PSB har utviklet for sitt flaggskip Imagine Series for å få høyere følsomhet, bassforlengelse og lavere harmonisk forvrengning ved høye avspillingsnivåer. Høye frekvenser håndteres med en 1 ”titanium diskanthøyttaler med Wave Guide og indeksert justering for presis justering av diskantens akustiske akse. Inkludert er også akustiske justeringer for midt / basenhet og diskantnivå for ekstra innstilling til rommet eller lytterplasseringen.

For maksimal visuell tiltalende funksjon, har CS AIC 860 rammeløse magnetiske gitter med usynlige avskallinger for et sømløst visuelt utseende. Både runde og firkantede gitre leveres, noe som gir designfleksibilitet samtidig som lagerbehovene forenkles. Installasjonen er enkel og forutsigbar med det forbedrede, enkle, idiotsikre monteringssystemet ved bruk av tunge doglegger. Skjæremaler er inkludert. Valgfrie monteringsbraketter og bakbokser er også tilgjengelig.

I likhet med alle PSB-høyttalere blir den endelige stemmen utført av grunnlegger og sjefdesigner, Paul Barton, ved Canadas berømte National Research Council. PSBs forskning har oppdaget hvordan lytterpreferanser kan integreres i et bredt spekter av høyttalerdesign for mange forskjellige applikasjoner, men alle med konsistent lydkvalitet som er naturlig og naturtro.

Nøkkelfunksjoner i PSB CS AIC860:

  • PSB-teknologi og ekspertise i en vinklet takhøyttaler
  • Svingbar bølgeleder-tweeter og vinklet basshøyttaler
  • Rammeløse runde og firkantede gitter
  • Åpen ryggdesign med integrert bakboks tilgjengelig, som et alternativ
  • Brytere for individuelt justeringsnivå for diskant og basshøyttaler
  • Design og sluttstemme utviklet av Paul Barton

Spesifikasjoner
Frekvensrespons
På akse @ 0 ° ± 3dB: 48-20.000Hz

Følsomhet
Ekkofritt kammer: 86 dB
Lytterom: 88 dB

Impedans
Nominell: 6 ohm
Minimum: 4 ohm

Inngangseffekt
Anbefalt: 10 - 100 watt

Akustisk design
Tweeter (nominell): 1” (25 mm) Titanium Dome med Ferrofluid
Woofer (nominell): 6½” (165 mm) Fiberfylt, sprøytestøpt kurv svart polypropylenkjegle Gummi Surround
Designtype: Open Back
EQ-justering: Diskanthøyttaler og bassbryter

Mål / Vekt / Finish
Størrelse (B x H x D):
Dimensjoner på grillen (rammeløs design) - 272 mm (10 3/4") hull i / monteringshull - 9 3/4" (245 mm) monteringsdybde med bakskjerm - 133 mm (5 1/4 ")
Vekt: Netto - 2,35 kg / stk
Grill Finish: Hvit

Finish//Konstruksjon
Finish på rammen: ABS
Bakboks: Valgfri integrert akustisk bakboks
Grillmateriale: Stål; Perforert med hvit scrim
Type: Rammeløs
Kontakter: Forgylt, fjærbelastet, 12AWG