Marantz Cinema 60 DAB - Sort

Varenr.
117707
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 14 490
Marantz Cinema 60 er en helt ny 7.2 kanals hjemmekinoreceiver med 100 watt per kanal. Men tjenester som Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD og innebygget HEOS strømmetjeneste, setter den receiveren en ny standard i prisklassen. Denne modellen har innebygget DAB+ radio.

Med sin nye Cinema-serie løfter Marantz sine hjemmekinoreceivere til ett nytt nivå. Serien består av fire modeller, Cinema 70s, Cinema 60, Cinema 50 og Cinema 40.

 

Marantz Cinema 60 er en premium hjemmekinoreceiver med alt man trenger av funksjoner til moderate hjemmekinoløsninger.

 

Nøkkelfunksjoner:
7.2 kanaler
DAB+ radio
100 watt per kanal
Dolby Vision
Dolby: Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music, Dolby Surround
DTS: DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X
8K UHD
HEOS
Airplay 2
Spotify Connect
Roon tested
Tunein internettradio
 

Enestående ytelse
Marantz Cinema 60 har den legendariske Marantz-lyden som kjennetegnes av en varm og rik lydsignatur med oppslukende romfølelse, naturtro dynamikk og eksepsjonelle detaljer. Blant hjemmekinoreceiverne på markedet bygger Marantz de mest musikalske og de egner seg derfor godt dersom du kombinerer både hjemmekino og musikk.

Fremtidsrettet og ledende teknologi
Med Cinema 60 har du tilgang på alt av nye lydformater og 8K bildebehandling. Receiveren kommer med den velkjente Audussey romkalibreringen og innebygget HEOS strømmetjeneste. Alt for å ta opplevelsen av din nye hjemmekinoreceiver til nye høyder.

 

Utsøkt design
Cinema 60 har et vakkert, symmetrisk og tidløst design. Det ekslusive utseende skiller seg fra både tidligere Marantz modeller og konkurrentene med flotte detaljer.

Tilpasningsdyktighet
Med gjennomtenkte løsninger og svært gode tilkoblingsmuligheter, løser Marantz Cinema 60 de alle fleste utfordringer. Med pre-out på alle syv kanalene og hele seks hdmi-innganger, så er den utrolig fleksibel. Du kan koble til to subwoofere og det er innebygget MM riaa-trinn, slik at du også kan koble til platespilleren uten noe ekstra utstyr. Om du ikke bruker høydekanalene, så kan disse bruker til bi-amping av fronthøyttalerne dine.

 

Uanstrengt betjening
Cinema 60 kan enkelt betjenes med den medfølgende fjernkontrollen eller de lett tilgjengelige frontpanelkontrollene. Prosessen for å sette opp receiveren er svært intuitiv med tydelige og forståelige menyer på skjermen.

Dolby Atmos
Med Dolby Atmos kan du utvide hjemmekinoanlegget ditt med høydehøyttalere. Det vil si høyttalere som monteres på en slik på at lyden kommer ovenfra. Dette gir en ekstra dimensjon til lydbildet i hjemmekinoen. Alle receivere med 7, 9 eller 11 kanaler er klargjort for Dolby Atmos.

 DTS:X
DTS:X er et nytt lydformat som konkurrerer med Dolby Atmos for å gi deg omsluttende surround-lyd. Marantz Cinema 70s har støtte for både Dolby Atmos og DTS:X, så her er det sikret den beste lydopplevelsen uansett.

EAN
0747192138769