Marantz CINEMA 50 - Sort

Varenr.
marantz50
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 20 490

Marantz Cinema 50 er en hjemmekinoreceiver med 9x 110-watts forsterkning og 11.4-kanals prosessering. Den perfekte forsterkeren for kresne film- og musikkentusiaster som ønsker en altoppslukende filmopplevelse med bilde og lyd i toppklasse! I kjent Marantz-stil byr Cinema 50 på varm og fyldig lyd, ekstraordinære detaljer og naturtro dynamikk.
CINEMA 50 kommer med de nyeste altoppslukende lydformatene: 8K-video, rom-optimalisering, streaming og enda me. Alt er med på å maksimere ytelsen og brukeropplevelsen din.

Enestående ytelse
Selv den aller mest krevende hjemmekinoen vil nyte godt av en Marantz sin nye Cinema serie. Disse receiverne er nemlig laget for deg som vil ha det beste! Oppslukende romfølelse, varm og fyldig lyd, ekstraordinære detaljer og naturtro dynamikk (legendariske kjennetegn ved Marantz-lyden) er selvsagt også representer i Cinema 50.

Ledende teknologi
Marantz Cinema 50 kommer med de nyeste altoppslukende lydformatene: 8K-video, romoptimalisering, streaming og mer teknologi for å forenkle og heve nytelsen din. Marantz har omhyggelig innstilt Cinema 50 for mest mulig fantastisk ytelse, med et nøye utvalg av kvalitetsdeler for å skape den mest musikalske opplevelsen overhodet mulig. Cinema 50 sitt slimme design er mindre enn halvparten av høyden av de fleste mottakere, men designet er like luksuriøst som resten av våre kjente og kjære Marantz-forsterkere.

Med i pakken får du fjernkontroll inkludert, frontpanelkontroller og en svært intuitiv oppsettprosess på skjermen gjør at du føler deg som en ekspertbruker umiddelbart!

Nøkkelfunksjoner:
9.4 kanaler
110 watt per kanal
Dolby Vision
Dolby Atmos
DTS:X
8K UHD
IMAX Enhanced
Auro-3D
360 Reality Audio
4 Subwooferutganger
11 Pre-out kanaler
HEOS

 

EAN
747192138660