SVS SB-3000 - Pianosort

Varenr.
100101
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 17 999

SVS SB-3000 leverer et massivt basstrykk som slår i brystkassen og setter en ny standard for ytelse i sin prisklasse. Med et helt nyutviklet 13" basselement og den nye STA-800D2 forsterkeren leverer SB-3000 en bass som virkelig får kontakt med rommet og setter luften i bevegelse.

 13" basselement
800 watt RMS, 2500 watt peak effekt
DSP App for personlige innstillinger
Lukket kabinett
 
Ny Sledge forsterker
Den nye Sledge STA-800D2 er konservativt oppgitt til å yte 800 watt RMS, 2500 watt peak effekt og har full kontroll på basselementet. Den innovative konstruksjonen kombinerer effektiviteten til en klasse-D forsterker med et fullt diskret MOSFET utgangstrinn som tillater forsterkeren å levere enorme mengder strøm.

 Klasse D forsterkeren kombinert med den fullt diskrete MOSFET utgangen evner å levere massive mengder strøm som gir ekstrem kontroll på elementet
Sofistikert DPS fra Analog Devices gir subwooferen pin-point presisjon gjennom avansert romtuning, optimalisert frekvensrespons og kraftige DSP kontroller
 
Nytt 13" basselement
SVS beskriver sitt nye 13" basselement som en jernhånd i en silkehanske. Ved å benytte en spolevikling som er forsterket i hver ende av spolen forbedres ytelsen drastisk når man presser elementet til å spille høyt samtidig som man oppnår å redusere vekten på spolen. Dette resulterer i et mer effektivt element som kan starte og stoppe kontant.

 Doble ferritt magneter på nesten 12 kg produserer et kraftig magnetfelt som har full kontroll på det 13" store elementet
Membranen er lett og stiv med en støvhette i glassfiber som gir svært presis frekvensrespons
Den formstøpte pakningen sikrer elementet svært lang slaglengde
 
Full kontroll med app
Med DSP appen fra SVS har du full kontroll på funksjoner som volum, parametrisk EQ, delefilter, polaritet, romforsterkning, tilpassede forhåndsinnstillinger og system innstillinger.

 Bluetooth tilkoblingen gir enkel kontroll selv om subwooferen gjemmes bort
Parametrisk EQ gir presise justeringsmuligheter av frekvenskurve
Kan lagre 3 forhåndsinnstillinger for film, musikk og annet
2-veis kommunikasjon gir realtime oppdatering i app og subwooferens display
 
Robust kabinett
Frontbaffelens doble MDF-plate og kabinettets interne avstivere er optimert for at kabinettet skal være så dødt for resonanser som mulig for at elementet skal kunne gjengi dypbassen uten forvrengning og farging.

EAN
856677007596