PSB Alpha C10 - Kompakt Senterhøyttaler

Varenr.
ALPHA-C10
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 3 199

Få hjemmekinoen til å komme til live.

ved å bruke alpha serien sitt klassiske prisvinnende design, omskapt for en moderne hjemmekino, er C10 et must for en mer oppslukende opplevelse, uansett om du streamer en film, ser på det store spillet eller nyter favoritt showet ditt. Med en svart anodisert aluminium dome diskanthøyttaler, to 5¼ ”(133mm) tilpassede basshøyttalere og en bakfyringsport, gir den rimelige C10 krystallklar dialog og filmlyd som vil gi film liv. MDF-kabinettet av høy kvalitet er ferdig i en vakker woodgrain-vinyl og kan enkelt settes opp under en TV for sømløs integrasjon med lydsystemet ditt, uansett hvordan du lytter.


  • ¾” (19mm) Svart anodisert dome-diskanthøyttaler med bølgeleder foran
  • To 5¼” (133 mm) teksturerte polypropylen-basshøyttalere med gummikant

Hør alt i detalj

C10 bruker en ¾” (19 mm) svart anodisert dome-diskanthøyttaler for å utvide høyfrekvent respons lenger enn noen Alpha noensinne, mens den senker forvrengning for å levere et lagdelt lydbilde full av detaljer og klarhet. I motsetning til mindre design til denne prisen, bruker alle de nye diskanthøyttalerne i Alpha-serien ferrofluidkjøling for å forhindre dynamisk kompresjon og en neodymmagnet for høy følsomhet. Diskanthøyttaleren foran bølgeleder og dens unike plassering under basshøyttaleren jobber sammen for å jevne responsen ved crossover og perfekt ytelse på og utenfor aksen.


Ta med kinoen hjem

Når den er sammenkoblet med Alpha-seriens nydesignede diskanthøyttaler, gir C10s tilpassede 5¼" (133 mm) basshøyttaler bemerkelsesverdig lavfrekvent respons og den høyeste høyttaler effektiviteten i sin klasse. Wooferen er konstruert av en spesiell strukturert polypropylen forbindelse som minimerer kjeglesprengning og senker forvrengning ved full utflukt. Den støttes også med to-lags stemmespoler og en bassrefleks design som bruker det bakfyrende portrøret for å kontrollere bassresponsen ned til rom ristende nivåer.


Matchet til perfeksjon

Alpha-seriens nye crossover overgår høyttalerstandarder med et tilpasset spesialdesign som gjør mer enn å lede lave og høye frekvenser til de enkelte driverne - den gir den tetteste kontrollen og den flateste frekvensresponsen. Et uvanlig komplekst akustisk Linkwitz-Riley-filterdesign har også blitt innlemmet i crossover-designet for å redusere forvrengning og skape et sømløst lydbilde i alle typer tokanalsoppsett eller surroundlydsystem.


Sømløs hjemmekinointegrasjon

En unik kombinasjon av veggtykkelse og avstivning styrer resonanser og gir en perfekt plattform for C10s førerkomponenter, mens det interne dempingsmaterialet kommer fra PSBs flaggskiplinjer og har blitt plassert nøyaktig for optimal effektivitet. Fullført med høykvalitets woodgrain vinyl og magnetisk festede gitter som er akustisk usynlig, er C10 perfekt designet for å sitte ved siden av møblene dine og gi rik, detaljert lyd.


  • ¾” (19mm) Svart anodisert dome-diskanthøyttaler med bølgeleder foran
  • To 5¼” (133 mm) teksturerte polypropylenwoofere med gummiinnfatning
  • Bassrefleks skapdesign med bakfyringsport
  • Akustisk usynlige avtakbare magnetiske gitter
  • Dobbelt femveis gullbelagt bindingspost høyttalerterminaler
  • Høy kvalitet woodgrain vinyl finish
  • Tilgjengelig i svart ask eller amerikansk valnøtt

EAN
0786357000077