"PSB 6,5"" Innfellbar Høyttaler - Stereo - Pris Pr Stk"

Varenr.
CS630
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 2 697
Før
kr 4 495
Rabatt
kr 1 798

Stereolyd for mindre rom

Denne utmerkede artisten har en dual voice coil-utstyrt versjon av CS610 wooferen og et par dome-diskanthøyttalere i aluminium. Denne allsidige premiumhøyttaleren tillater stereolyd i små rom som bad og ganger, og kan også brukes som surroundeffekthøyttalere på hjemmekinoanlegg. Diskanthøyttaleren kan roteres etter installasjon for å få best mulig høyfrekvent dekning, og i likhet med CS650 er det en diskant- og basnivåkontroll for sluttjustering. Fordi det er to diskrete kanaler, kan disse kobles som bipole, dipol eller til og med som surround-bak i et 7.1-teater!


 

Denne supre gruppen av arkitektoniske høyttalere legemliggjør over 40 år med banebrytende forskning innen akustikk og høyttalerdesign. Musikalsk, raffinert og nesten usynlige, kan disse høyttalerne skape en vakker atmosfære, selv i større rom. Fordi deres soniske signatur er identisk med andre PSB-høyttalere, kan disse CS600-ene integreres perfekt som en del av hjemmekinoanlegg eller som lydsporet til det tilkoblede hjemmet. Siden PSB har design på rommet, på veggen, utendørs, på veggen og i taket til mange forskjellige prispunkter, gjør det det enkelt å spesifisere et lydsystem som du vet vil være riktig, være enkelt å spesifisere og installere , og vil absolutt begeistre selv de mest kresne.
 

Det er tre modeller i denne serien, og alle har rammeløse magnetiske gitter med usynlige avskallinger. Både runde og firkantede gitter medfølger slik at man kan velge det man liker best. Hver modell har et enkelt monteringssystem ved bruk av tunge doglegs. Skjæremaler er inkludert. Braketter og ryggdekk er også tilgjengelig.
 

CS630 Stereo / Surroundhøyttaler

Denne utmerkede artisten har en dual voice coil-utstyrt versjon av CS610 wooferen og et par dome-diskanthøyttalere i aluminium. Denne allsidige høyttaleren tillater stereolyd i små rom som bad og ganger, og kan også brukes som surroundhøyttalere på hjemmekinoanlegg. Diskanthøyttaleren kan roteres etter installasjon for å få best mulig høyfrekvent dekning, og i likhet med CS650 er det en diskant- og basnivåkontroll for sluttjustering. Fordi det er to diskrete kanaler, kan disse kobles som bipole, dipol eller til og med som surround pluss surround bak i et 7.1 teater!


 

Spesifikasjoner

Frekvensrespons

På akse @ 0 ° ± 3dB: 50-20.000Hz


 

Følsomhet

Ekkofritt kammer: 85 dB

Lytterom: 87dB
 

Impedans

Nominell: 10 ohm

Minimum: 8 ohm
 

Inngangseffekt

Anbefalt: 10 - 100 watt
 

Akustisk Design

Tweeter (nominell): 2 x ¾”(19 mm) aluminiumskuppel

Svart anodisert

Woofer (nominell): 6 ½”(165 mm) Fiberfylt sprøytestøpt polypropylenkonus

Gummi Surround

Dual Voice Coil

Crossover: 2100Hz, LR4

Design type: Open back
 

Mål / Vekt / Finish

Størrelse (B x H x D):

Utskjæringsdiameter - 8 3/8” (212 mm)

Monteringsdybde - 4 ½" (114 mm)

Rund grilldiameter - 9 7/16" (240 mm)

Firkantet grillstørrelse - 9 ½" (241 mm)

Vekt: 2,8 kg / stk

Finish: Hvit 

EAN
6,27523E+11

Dokumenter