"PSB 6,5"" Innfellbar Høyttaler, Pris Pr Stk"

Varenr.
CS610
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 3 295

Høyklasses Ytelse In-Ceiling Speaker

Denne førsteklasses arkitektoniske høyttaleren inneholder over 40 år med banebrytende forskning innen akustikk og høyttalerdesign. Musikalsk, raffinert og nesten usynlige, kan disse høyttalerne skape en vakker atmosfære, selv i større rom. Fordi deres soniske signatur er identisk med andre PSB-høyttalere, kan disse CS610-ene integreres perfekt som en del av hjemmekinoanlegg eller som lydsporet til det tilkoblede hjemmet.


Det er tre modeller i denne serien, og alle har rammeløse magnetiske gitter med usynlige avskallinger. Både runde og firkantede gitter leveres, noe som forenkler og reduserer lagerbehovet ditt. Hver modell har et forbedret enkelt, idiotsikkert monteringssystem ved bruk av tunge doglegs. Skjæremaler er inkludert. Braketter og ryggdekk er også tilgjengelig.


CS610 2-veis takhøyttaler


Med PSBs varemerke med karbonfylt polypropylen 6½" basshøyttaler, har denne høyttaleren en varm og balansert lyd med rikelig med strømhåndtering takket være en høy temperatur talespiral. Den ¾” aluminium dome diskanthøyttaleren, en annen proprietær PSB-driver, er konsentrert montert og har en nøye konstruert Wave Guide og svingmonteringsenhet med kuleledd. Dette gjør at diskanthøyttaleren går lavere i frekvens, og skaper en perfekt blanding med basshøyttaleren i crossover-regionen, og gjør at diskanthøyttaleren kan rettes mot lytteposisjonen for forbedret musikalsk avbildning. Justering for diskantnivået lar deg ‘ringe’ inn høyttalerens øvre frekvensrespons og dets akustiske miljø etter installasjon for å oppnå den mest musikalske balansen i hvert rom.

 

Spesifikasjoner

Frekvensrespons

På akse @ 0 ° ± 3dB: 50-20.000Hz

På akse @ 0 ° ± 1 1 / 2dB

Av akse @ 30 ° ± 1 1 / 2dB

LF Cutoff -10dB


Følsomhet

Ekkofritt kammer: 85 dB

Lytterom: 87dB


Impedans

Nominell: 6 ohm

Minimum: 4 ohm


Inngangseffekt

Anbefalt: 10 - 100 watt

Program


Akustisk design

Tweeter (nominell): ¾”(19mm) Aluminium Dome Black Anodized

Mellomtone (nominell)

Woofer (nominell): 6 ½”(165 mm) Fiberfylt sprøytestøpt polypropylenkegle / gummi

Crossover: 2100Hz, LR4

Internt volum: N/A

Designtype: Open back


Mål / Vekt / Finish

Størrelse (B x H x D): 8 3/8”  Diameter (212mm) Diameter

Vekt: 4,4 lb (2 kg) / hver

Finish: Hvit

EAN
0627523093588

Dokumenter