PSB Synchrony T800 Gloss Black

Varenr.
T800 GLOSS BLACK
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 129 990

Avansert driverplattform

T800s 8" (200 mm) basshøyttalere og 5 ¼ " (135 mm) mellomtonedriver har støpte aluminiumskurver, vevde karbonfiberkjegler, massebelastede gummiomslutninger og en avansert motorstruktur som opprettholder konstant magnetisk kraft i talespolen mellomrom. Den 1" (25 mm) titanium dome diskanthøyttaleren har Ferrofluid-demping og en neodymmagnet.

Den forbedrede driverplattformen resulterer i en dramatisk reduksjon av ikke-lineær forvrengning, noe som gir mulighet for høyere lydtrykknivåer uten komprimering eller økt THD- og IM-forvrengning. Dette kan umiddelbart gjenkjennes av en mer åpen mellomtone og dyp basspåvirkning. Små graderinger i lyd, eller mikrodynamikk, er betydelig forbedret sammenlignet med alle tidligere drivere. De avanserte drivermonteringsfunksjonene (Faraday-ringer, kortsluttet sving, lengre talespole og symmetrisk magnetisk drivverk) fungerer alle i harmoni for å redusere driverforvrengning.

I tillegg til en forbedret driver er den mest avanserte amplitude-perfekte Linkwitz-Riley 4. ordens delefilter som en hvilken som helst PSB-høyttaler noen gang har brukt, med høyspent polyfilmkondensatorer og oksygenfri sammenkoblingsledning for fullstendig driverkontroll.

Ingen støy

Et robust, akustisk inert MDF-skap med aluminiumkledde frontplater for maksimal stivhet og tetthet utgjør kabinettet til Synchrony T800. Individuelt innstilte kamre og bakavfyringsporter er plassert i hver basshøyttaler for å bryte opp stående bølger i høyttaleren.

På bunnen av hvert T800-tårn forhindrer spesialdesignede IsoAcoustics integrerte isolasjonsføtter at mekanisk energi produsert av driverne og kabinettet reflekteres tilbake i kabinettet. Sammen med støttebensstabilisatorene gir isolatorene en høy grad av høyttalerisolasjon og kontroll, samtidig som de motstår sidebevegelser og svingninger for å opprettholde nøyaktighet og innretting med lytteposisjonen. Interne refleksjoner med støtteflaten dempes, noe som resulterer i større lydklarhet og åpenhet.

Utvidet bassrespons

T800 har en full frekvensbåndbredde på 21 Hz-23kHz (±3db) med en veldefinert, utvidet lavfrekvent ytelse som kan sammenlignes med en subwoofer av førsteklasses kvalitet. Med sitt brede dynamiske område kan T800 spille på de volumnivåene som oppleves i en liveopptreden – selv i store rom. T800 spiller den dypeste og høyeste av alle PSB-høyttalere med stor effektivitet (92dB på 1 m) og den laveste forvrengningen uansett nivå.

Ved å bruke de to medfølgende bassportdekslene kan lyttere finjustere bassen for å kontrollere vanlige romresonansproblemer ved lave frekvenser. Dette lar dem kontrollere bassutgangen etter eget ønske, noe som gir mulighet for tilpasset balanse mellom lav og høy for enhver lytteopplevelse.

Premium eleganse

T800-ene er tilgjengelige i to nydelige utførelser – sateng valnøttfiner og høyglanssvart for en luksuriøs appell. Magnetmonterte, akustisk transparente stoffrister gir et elegant preg som vil utfylle enhver rominnredning.

Frekvensrespons: 21–23 000 Hz (±3db), 24–20 000 Hz (±1,5db)
3 x 8" (203 mm) basshøyttalere og 1 x 5¼" (133 mm) mellomtonedriver med vevde karbonfiberkjegler, støpte aluminiumskurver, massebelastede gummiomslutninger og avanserte motorstrukturer
1” (25 mm) titaniumkuppel med ferrofluiddemping og neodymmagnet
Amplitude-perfekt Linkwitz-Riley 4. ordens akustisk delefilter
Femveis overgangsarraydesign som randomiserer gulvets sprett
Lavresonans MDF-skap med omfattende avstivning og frakoblet aluminiumkledd frontplate
Individuelt innstilte kamre med bakavfyringsporter for hver basshøyttaler
Støttebensstabilisatorer med integrerte IsoAcoustics-isolatorer
Satin Walnut Finer og High Gloss Black, med akustisk transparente magnetisk festede rister

Relaterte varer

Rotel RC-1590 MKII - Sort
kr 24 990
Rotel RB-1590 - Sort
kr 37 990