PSB Alpha P5 - Kompakt Bokhyllehøyttaler, Pris Pr Par

Varenr.
ALPHA-P5
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 4 499
Banebrytende design for utrolig lyd i studiokvalitet.

P5 bokhyllehøyttaler er et klassisk toveis design som kan plasseres på et stativ, en hylle, et skrivebord eller et bord og er like godt egnet for hjemmekino eller stereo lytting. En tidløs design med en 5,25-tommers basshøyttaler, P5 lar deg transformere systemet ditt med uberørt lyd. P5 bruker en 0,75” svart anodisert dome-diskanthøyttaler i aluminium for å utvide høyfrekvens responsen lenger enn noen Alpha noensinne, mens den senker forvrengning for å levere lagdelt lyd med detaljer og klarhet. Tilgjengelig i valg av simulert valnøtt eller svart ask, og P5 leverer overdreven ytelse sammenlignet med sine nærmeste konkurrenter. Bare legg til en subwoofer (for enda dypere bass) og / eller andre Alpha-modeller for en fantastisk hjemmekino opplevelse.


  • ¾” 19mm Aluminium Dome diskant med Neodymium magnet
  • Woofer med polypropylenkegler og gummikanter
  • 5-veis, gullbelagte Bing-stolper

Hvordan forbedre en legende

Selv om den opprinnelige hensikten ikke har endret seg, har dagens Alpha-design stor nytte av forbedrede materialer og produksjonsteknikker, for ikke å nevne ytterligere 30 års erfaring. Disse nye Alpha-modellene er “clean sheet” -designs som utnytter den nyeste tilgjengelige teknologien til å lage høyttalere som er glatte og dynamiske med muligheten til å uttrykke hele spekteret av musikalske lyder uten noe tilført og ingenting tatt bort.


Forbedrede drivere og materialer

For den nye Alpha P5 utviklet PSB en ny 5¼” basshøyttaler som benytter to-lags stemmespoler med kraftige magneter og polypropylenkjegler for detaljer, lav forvrengning og kraftbehandling. En ny ¾” (19 mm) diskanthøyttaler er ferrofluidkjølt og har en Neodymium-magnet for høy følsomhet og krafthåndtering. En bølgeleder på forsiden av diskanthøyttaleren hjelper med å matche svaret fra diskanthøyttaleren nær krysspunktet med basshøyttaleren for en sømløs overgang. Det er verdt å merke seg at diskanthøyttaleren er plassert under basshøyttaleren på noen modeller som sammen med det nøyaktig konstruerte crossover-nettverket gir et jevnt lydfelt enten lytteren sitter eller står.


Uslåelig valuta for pengene

I samsvar med Alpha-filosofien representerer P5 virkelig bemerkelsesverdig verdi for størrelse og ytelse. Selv om de nye modellene lett overgår originalene, er alle nye Alphas litt billigere enn de originale modellene når de justeres for inflasjon. Bedre ytelse for mindre penger betyr enestående verdi.


  • 19mm Aluminium Dome diskant med Neodymium magnet
  • Woofer med polypropylenkegler og gummikanter
  • 5-veis, gullbelagte Bing-stolper
  • Valg av simulert valnøtt og svart aske finish med magnetiske gitter
  • Design og endelig innstilling lagd av Paul Barton

EAN
0786357000022