-45%
ALPHA-P3 ALPHA-P3_1.jpg

PSB Alpha P3 - Kompakt Bokhyllehøyttaler, Pris Pr Par

Varenr.
ALPHA-P3
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 1 647
Før
kr 2 995
Rabatt
kr 1 348

Kompakt og allsidig uten å ofre ytelsen.

Alpha P3 er en liten toveis bokhyllehøyttaler som gir stereoanlegg til stereoanlegget eller hjemmekinoanlegget ditt for å fylle rommet med krystallklar lyd. Med en tilpasset 4” (102 mm) woofer og dome-diskanthøyttaler i aluminium som bruker en bølgeleder for perfekt å matche lave og høye frekvenser for en jevn overgang, gir P3 naturlig lyd til en overkommelig pris. Den bruker også spesielle strukturerte basshøyttalerkegler og en unik portrørdesign for å gi energi og utvide bassfrekvensene enda lavere uten forvrengning.


  • ¾” (19mm) Svart anodisert dome-diskanthøyttaler med bølgeleder foran
  • 4” (102 mm) strukturert polypropylen basshøyttaler med gummi surround
  • Bassrefleks skapdesign med bakfyringsport

Hør vakker tekstur og detaljer

Alle nye Alpha Series-modeller benytter en ¾” (19 mm) svart anodisert dome-diskanthøyttaler i aluminium som utvider høyfrekvensresponsen utover Alpha’s opprinnelige målinger og minimerer forvrengning for en rik, balansert lytteopplevelse. En bølgeleder på forsiden av diskanthøyttaleren fungerer for å perfeksjonere ytelse på og utenfor aksen mens den jevner responsen for forbedret oppløsning og detaljer. Den ferrofluidkjølte diskanthøyttaleren på P3 har også blitt presisjonskonstruert for å sitte under basshøyttaleren for å gi presis stereobehandling i alle høyder.


Kraftig basshøyttaler med to-lags stemmespoler

I hjertet til enhver god høyttaler er en flott basshøyttaler som gir lav forvrengning og høyt utgangsnivå. Med den nye Alpha-serien bruker 4” (102 mm) basshøyttaleren to-lags stemmespoler med en veldig kraftig magnetstruktur og en kjegle som er laget av en spesiell strukturert polypropylenforbindelse som forhindrer oppbrudd. Med bassrefleks lastet gjennom Pauls originale portrørsdesign fra 70-tallet, legger basshøyttaleren tilbake bølgeenergi for å utvide bassresponsen og forbedre effektiviteten ned til 43Hz.


Spesiallaget og perfeksjonert

Alpha-seriens nye crossover var ikke spesialdesignet for å bare lede lave og høye frekvenser til basenheten og diskanthøyttaleren. Det ble ombygd for å kontrollere retningsvirkningen og flate frekvensresponsen mens du bruker et uvanlig komplekst akustisk Linkwitz-Riley filterdesign som er designet for å få en perfekt blanding mellom driverne og holde forvrengning på sitt laveste selv ved høye volumer.


Unikt modulært kabinett design

P3 har en unik kombinasjon av veggtykkelse og avstivning for å kontrollere resonanser og gir en perfekt plattform for førerkomponentene. P3-skapets innvendige dempingsmateriale ble først brukt i PSBs mest avanserte modeller, og er nå adoptert av Alphas og posisjonert nøyaktig for optimal effektivitet. En førsteklasses woodgrain vinyl finish og krom frontbaffel-høydepunkter kombineres med magnetisk festede gitter for å gi et rikt og tidløst design.


  • ¾” (19mm) Svart anodisert dome-diskanthøyttaler med bølgeleder foran
  • 4” (102 mm) strukturert polypropylen basshøyttaler med gummi surround
  • Bassrefleks kabinett design med bakfyringsport
  • Akustisk usynlige avtakbare magnetiske gitter
  • Fem-veis gullbelagte terminaler for innleggshøyttalere
  • Høy kvalitet woodgrain vinyl finish
  • Tilgjengelig i svart ask eller amerikansk valnøtt

EAN
0786357000008

Dokumenter