Klipsch RP-404C Premiere II - Sort

Varenr.
1070022
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 6 999
STØRRE HORN, BEDRE LYD
90° X 90° SILICON COMPOSITE HYBRID TRACTRIX HORN
Et helt nytt og større 90° x 90° silicone composite hybrid Tractrix horn gir unik effektivitet og spredning samt for detaljert og klar lyd. Ved bruk av nyutviklet faseplugg kombinert med støpt silikon overflate på hornet får Klipsch en jevnere frekvensrespons enn noensinne tidligere. Resultatet er en nye høyttalerserie som flytter standarden og som gir den dynamiske, gode og klare lyden som Klipsch er velkjent for.
 
LINEAR TRAVEL SUSPENSION (LTS) TITANIUM DIAPHRAGM DISKANT
Den unike Linear Travel Suspension kan oversettes til «lineær motstand i hele bevegelsen» og gir forbedret og mer dynamisk gjengivelse, samt minimerer forvrengning. LTS diskanten  er et kjennetegn for Reference Premiere serien, og er nå en viktig komponent i mange av de beste høyttalerne som er på markedet.
 
VENTILERT DISKANT DESIGN
Det ventilerte bakkammeret er designet slik at det reduserer stående lydbølger, samtidig som det store bakkammeret gjør at det blir mindre kompresjon og mer detaljert lyd når du spiller høyt.
 
CERAMETALLIC™ BASSELEMENTER – HELT NYTT DESIGN
Cerametallic™ basshøyttalere er et kjennetegn ved Reference serien, og materialets viktigste egenskap er at det er veldig sterkt og samtidig lett for minimal forvrengning og maksimal ytelse. Den nyutviklede og oppgraderte motorstrukturen i elementene gir en forbedret respons med mer kontroll, bedre dynamikk og presisjon, mens de nye kortslutningsringene i aluminium rundt spolen reduserer forvrengning og gir enda bedre ytelse.
 
TRACTRIX BASSPORT
Reference Premiere sin bruk av Tractrix™ geometri gir en mer effektiv luftgjennomstrømning, som reduserer portstøy for bedre lyd på lavere frekvenser. Tilpasset indre flens på Tractrix™ porten hjelper til med å redusere luftturbulens som kommer inn i porten. Portstøy reduseres av mindre turbulent luft, noe som resulterer i renere og kraftigere bass. 
 
AVANSERT KABINETT DESIGN
Kabinettet har blitt ytterligere avstivet for å minske resonans og vibrasjon som gir en renere og klarere lyd. Med teknologi fra storebror RF7mkIII har Klipsch oppgradert og stivet av kabinettene for mindre egenlyd og enda mer korrekt gjengivelse. De gulvstående modellene er videre oppgradert med separate kammer for hvert av elementene som optimaliserer hulrommet for hvert element og dens gjengivelse og gjør kassen enda mere solid og «død».
 
NYE OG OPPGRADERTE TERMINALER OG DELEFILTER
Ny internkabling av høy kvalitet, sammen med oppgradert delefilter gir bedre og mer detaljert HiFi-lyd enn noen gang tidligere,  og helt nye og lett tilgjengelige terminaler montert på en solid aluminiumsplate som gjør tilkobling enkel og solid.
EAN
743878046472