"PSB 6,5"" Innfellbar Høyttaler, Pris Pr Stk"

Varenr.
CS650
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 2 697
Før
kr 4 495
Rabatt
kr 1 798

Fantastisk ytelse toveis takhøyttaler

Den ypperlige basshøyttaleren til CS650 er ideell i lytteområder eller hjemmekinoanlegg og betaler enormt utbytte i bass output og utvidelse. Denne basshøyttaleren inkluderer noen av triksene PSB har utviklet for sin premium Imagine T3-høyttaler for å få høyere følsomhet og lavere harmonisk forvrengning ved høye avspillingsnivåer, med en oppgradert 1” (25 mm) titan diskanthøyttaler med Wave Guide og indeksert justering for presis justering av diskanthøyttalerne akustisk akse.

 

Denne supre gruppen av arkitektoniske høyttalere legemliggjør over 40 år med banebrytende forskning innen akustikk og høyttalerdesign. Musikalsk, raffinert og nesten usynlige, kan disse høyttalerne skape en vakker atmosfære, selv i større rom. Fordi deres soniske signatur er identisk med andre PSB-høyttalere, kan disse CS600-ene integreres perfekt som en del av hjemmekinoanlegg eller som lydsporet til det tilkoblede hjemmet. Siden PSB har design på rommet, på veggen, utendørs, på veggen og i taket til mange forskjellige prispunkter, gjør det det enkelt å spesifisere et lydsystem som du vet vil slå riktig ut, være enkelt å spesifisere og installere , og vil absolutt begeistre selv de mest kresne av lyttere. Det er tre modeller i denne serien, og alle har rammeløse magnetiske gitter med usynlige avskallinger. Både runde og firkantede gitter leveres, noe som forenkler og reduserer lagerbehovet ditt. Hver modell har et forbedret, enkelt, idiotsikkert monteringssystem ved bruk av tunge doglegs. Skjæremaler er inkludert. Braketter og ryggdekk er også tilgjengelig.


CS650 Premium 2-veis takhøyttaler

For primære lytteområder eller veldig store rom, betaler premiumwooferen til CS650 enorme utbytter i bass output og utvidelse. Denne basshøyttaleren inkluderer noen av triksene PSB har utviklet for sin toppmoderne Imagine T3-høyttaler for å få høyere følsomhet og lavere harmonisk forvrengning ved høye avspillingsnivåer. Den beholder alle de andre funksjonene og fordelene til sin rimeligere lillebror, med en oppgradert 1" (25 mm) titanium diskanthøyttaler med Wave Guide og indeksert justering for presis justering av diskanthøyttalerens akustiske akse. Også omtalt er akustiske justeringer for mellom / woofer og diskantnivå.


Spesifikasjoner

Frekvensrespons

På akse @ 0 ° ± 3dB: 48-20.000Hz


Følsomhet

Ekkofritt Kammer: 86 dB

Lytterom: 88 dB


Impedans

Nominell: 6 ohm

Minimum: 4 ohm


Inngangseffekt

Anbefalt: 10 - 100 watt


Akustisk design

Tweeter (nominell): 1” (25 mm) Titanium Dome med Ferrofluid

Woofer (nominell): 6 ½” (165 mm) Fiberfylt sprøytestøpt polypropylenkjegle

Gummi Surround

Crossover: 1800Hz, LR4

Designtype: Open back


Mål / Vekt / Finish

Størrelse (B x H x D): Utskjæringsdiameter - 8 3/8” (212 mm)

Monteringsdybde - 4 ½" (114mm)

Rund grilldiameter - 9 7/16" (240 mm)

Firkantet grillstørrelse - 9 ½" (241mm)

Vekt: 2,6 kg / stk

Finish: Hvit


Dokumenter