Cambridge Audio Alva Solo, MM- Riaa

Varenr.
6800007
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 2 490

Cambridge Audio Alva Solo lar deg koble en platespiller med en MM-pickup til din forsterker eller aktive høyttaler. RIAA-trinnet har et signal støyforhold på 90 dB. Et lavt støynivå kamuflerer ikke de små detaljene, slik at du hører mer informasjon og nyanser i musikken.

 

Riaa-trinn for Moving Magnet pickuper
Signal/støy forhold, bedre enn: 90dB
Forsterkning: 39dB
THD: 0.0025%
Riaa korreksjon: +/- 0.65dB (30-20.000 Hz)
Dimensjoner (HxBxD): 4,8 x 17,6 x 13,2 cm
 

Perfekt til forsterkere uten platespillerinngang
Mange forsterkere i dag kommer ikke med egen inngang for platespillere. Det gir jo mening, siden mange kunder ikke skal bruke en platespiller, og produsenten slipper å legge til fordyrende komponenter. Da kan man benytte Cambridge Audio Alva Solo som er konstruert for å gjøre akkurat denne jobben veldig bra. Ved å velge et eksternt RIAA-trinn står man fritt til å velge nærmest hvilken som helst forsterker, og du kan ta den med om du skulle ønske å oppgradere til en bedre forsterker.

Perfekt til forsterkere med platespillerinngang
Selv om forsterkeren din har en platespillerinngang, er sannsynligvis Cambridge Audio Alva Solo et bedre RIAA-trinn. Med en dedikert switch-mode strømforsyning, kretskort med overflatemonterte komponenter der de sensitive kretsene er skjermet av et eget kabinett, vil Cambridge Audio Alva Solo ha vesentlig mindre støy enn et RIAA-trinn som er integrert i forsterkeren. Det vil være mer stillhet rundt lydene, slik at du hører alt tydeligere.

EAN
5055300420824