-10%
rp-8000+rotel rp-8000 pakke rotel_1.png

Klipsch RP-8000F Premiere II+ Rotel RA-1572 MKII

Varenr.
rp-8000+rotel
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 37 990
Før
kr 41 980
Rabatt
kr 3 990
Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.
 
Tractrix diskanthorn:
Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet. Premiere II har fått et enda større horn, som nå går ut til kanten på kabinettet, for et enda større lydbildet.
 
Cerametallic basselementer:
RP-8000 II er utstyrt med 2 stk 8" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.
 
Tractrix bassport:
Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.
Kabinett:
 
Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminiums føtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer! RP-8000 II har egen tilkobling for Atmos høyttaleren som kan plasseres på toppen. Kabinettet har flere avasnerte løsninger for avstivning, som bl.a interne stag og kammere.
 
"Loud and proud» siden 1946"
I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.
 
Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.
 
Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.
 
• 2 stk. 8" Cerametallic elementer
• 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
• Kont. effektpåtrykk: 150 watt RMS
• Maks. spisseffekt: 600 watt
• Høy effektivitet med følsomhet på 98 dB ved 1 watt / 1 meter
• Impedans på 8 ohm
• Frekvensgang: 32 Hz – 25 kHz (+/-3dB)
• Mål (H x B x D): 109,5 x 27,7 x 46,3 cm
• Vekt: 27,85 kg
 
RA-1572MKII integrertforsterker bringer musikken din til live med eksepsjonell troverdighet og leverer 120, klasse AB, watt i 8 ohm med dyp, kontrollert bass. En audiofil DAC, analog, digital, aptXTM og AAC Bluetooth, PC-USB-støttende MQA og Moving Magnet Phono-inngang sikrer eksepsjonelle detaljer og et oppslukende lydbilde.
 
RA-1572MKII Integrertforsterker er en essensiell komponent for musikkelskere som utnytter det beste av Rotels analoge og digitale teknologier som bringer musikk til live med eksepsjonell troverdighet. Rollen til en integrert forsterker fortsetter å utvikle seg med RA-1572MKII optimalisert i alle aspekter, inkludert effektforsterkeren som leverer 120 robuste klasse AB watt i 8 ohm, lydkretsdesigninnovasjoner, førsteklasses audiofil digital til analog omformer og et komplett sett med kildeinnganger.
 
Som typisk for Rotel-forsterkere benytter RA-1572MKII en egenprodusert overdimensjonert ringkjernetrafo. Formen på ringkjernetrafoen bidrar til å forhindre at strålende strøy ødelegger lydsignaler når de passerer gjennom tilstøtende kretser. Transformatoren mater en bank med 4 lav ESR, høy effektivitet, T-Network spaltefolie lagringskondensatorer for dyp, kontrollert basenergi.
 
RA-1572MKII støtter digitale kilder ved bruk av en Texas Instruments 32-bit/384kHz DAC med kritisk innstilte utgangsfilterkretser som gir deg selv de mest subtile detaljene. Forforsterkerkretsene og de lineære forsterkertrinnene er skreddersydd for å sikre naturlige detaljer, smidighet og et oppslukende lydbilde.
 
Analog, digital, PC-USB-støttende MQA, aptX ™ og AAC trådløs Bluetooth-streaming, XLR balansert og MM riaa sikrer tilkobling til dine favorittkilder.
 
RA-1572MKII er sertifisert Roon Tested som gir den beste opplevelsen ved hjelp av Roon-programvare, slik at du bare kan nyte musikken. Frontpanelet inkluderer en statusvisning, kilde- og volumkontroll, valg av høyttaler A-B for sone 2 og 3,5 mm hodetelefonkontakt. Ethernet- og RS232 -tilkoblinger tillater sømløs integrasjon med kontrollsystemer og programvareoppdateringer.
DIMENSIONS (W × H × D) 431 × 144 × 358mm
FRONT PANEL HEIGHT 3U / 132.6mm (5.25")
POWER REQUIREMENTS 120V, 60Hz
POWER CONSUMPTION 400W
STANDBY POWER CONSUMPTION <0.5W
NET WEIGHT 13.63kg (30.05lbs.)
BTU RATING (4O, 1/8th power) 810 BTU/h
MAXIMUM POWER OUTPUT 200W/Ch (4O)
CONTINUOUS POWER OUTPUT 120W/Ch (8O)
TOTAL HARMONIC DISTORTION <0.018%
FREQUENCY RESPONSE Line Level Inputs:10Hz - 100kHz, ±0.5dBDigital Inputs:10Hz - 90kHz, ±2dBPhono Input:20Hz - 20kHz, ±0.5dB
S/N RATIO (IHF "A" Weighted) Line Level Inputs: 100dBDigital Inputs: 100dBPhono Input: 80dB
INTERMODULATION DISTORTION (60Hz:7kHz, 4:1)<0.03%
DAMPING FACTOR 300
INPUT SENSITIVITY Line Level Inputs (RCA): 270mVLine Level Inputs (XLR): 440mVDigital Inputs: 0 dBFsPhono Input (MM): 2.1mV
INPUT IMPEDANCE Line Level Inputs (RCA): 100kOLine Level Inputs (XLR): 100kODigital Inputs: 75OPhono Input (MM): 47kO
INPUT OVERLOAD Line Level Inputs (RCA): 4VLine Level Inputs (XLR): 5.5VPhono Input: 32mV
PREOUT LEVEL 1.5V
OUTPUT IMPEDANCE 470O
COAX/OPTICAL DIGITAL INPUT SIGNALS LPCM (Up to 24-bit/192kHz)
PC-USB USB Audio Class 1 (up to 24-bit/192kHz)USB Audio Class 2 (up to 32-bit/384kHz)**Driver installation requiredMQA and MQA Studio (up to 24-bit/384kHz )Roon Tested