Sonos BEAM Gen.2, Lydplanke / trådløs høyttaler i sort

Varenr.
10362202
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 4 990

Sonos Beam er en kompakt lydplanke med god lydkvalitet og et hav av smarte funksjoner som vil løfte TV-opplevelsene dine opp på et helt nytt nivå, uansett om det er filmer, serier, konserter, gaming eller noe annet som står på menyen. Blant annet får du Dolby Atmos, som kan gi deg en imponerende følelse av 3D-surround i lyden.

Sonos Beam er bare 65 cm bred, så den stikker seg ikke ut i interiøret og står heller ikke i veien for TV-en. Beam slår seg automatisk av og på sammen med TV-en, og du kan styre volumet med den originale TV-fjernkontrollen din. Lyden er tunet til å gi deg krystallklar gjengivelse av dialog, og med Night Sound kan du også få optimal lytting på lavt volum, for eksempel sent på kvelden når barna har lagt seg. Stemmestyring med innebygde mikrofoner setter prikken over i-en på en overlegen brukeropplevelse.

I tillegg til fantastisk TV-lyd får du hele paletten av herlige trådløse Sonos-muligheter med på kjøpet. Dette inkluderer full app-styring, nettradio og tilgang til markedets største utvalg av integrerte musikktjenester. Beam integrerer selvfølgelig også perfekt med resten av Sonos-systemet, slik at du kan fylle alle rom i hjemmet ditt med trådløs musikk i høy kvalitet.

KINOFØLELSE HJEMME I STUA
Under den diskre overflaten er Sonos Beam en avansert lydplanke som kan ta imot og dekode et Dolby Atmos-lydsignal fra TV-en din og skape et surroundlydbilde med virtuelle bak- og høydekanaler. Selv om det ikke blir som en ekte flerkanals hjemmekino, får du en forbløffende god surround-effekt uten å samtidig få receiver, høyttalere og tilhørende kabler i stua.

Skal det være enda mer overbevisende, så kan du legge til to trådløse Sonos-høyttalere som bakkanaler til surround (f.eks. Sonos One SL) og eventuelt en trådløs Sonos-subwoofer. Da har du virkelig kinofølelsen i hus, og du har fortsatt full kontroll på uttrykket i innredningen.