SVS PB-2000 Pro - Sort Ask

Varenr.
100095
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 15 999

SVS PB-2000 PRO er en helt ny konstruksjon fra SVS. Det er ikke en PB-2000 som har fått noen oppgraderinger, men et helt nytt design med nytt element og ny forsterker samt et kabinett med doble bassporter.

 

12" basselement
550 watt RMS (1500 watt peak)
16Hz til 290Hz +/-3dB (standard modus)
17Hz til 290Hz +/-3dB (lukket modus)
Analog Devices Audio DSP
Doble bassporter
Fullt diskret MOSFET utgangstrinn
App styring

Nytt 12" basselement
SVS PB-2000 PRO benytter et fullstendig redesignet basselement som er spesielt tilpasset Sledge STA-550D forsterkeren og lar deg spille forvrengningsfri bass under 20 Hz.

Den doble ferrittmagneten veier nesten 7 kg og danner et kraftig magnetfelt som evner å gi elementet svært lang slaglengde uten å miste kontroll.
Membranen i aluminium er svært lett og stiv med en støvhette i komposittfiber.
Det injeksjonsstøpte opphenget er spesielt tilpasset elementets lange slaglengde.
Talespole med dobbelt lag maksimerer elementets linearitet og presisjon, selv ved ekstreme utslag.

Sledge STA-550D forsterker
Den nye Sledge STA-550D forsterkeren kombinerer effektiviteten til en klasse-D forsterker med et utgangstrinn med fullt diskrete MOSFET transistorer og evner å levere massive mengder strøm som kontrollerer elementet. Forsterkeren er konservativt oppgitt til å yte 550 watt RMS og 1500 watt peak effekt.

Analog Devices Audio DSP
SVS PB-2000 PRO er utstyrt med en svært avansert prosessor som heter Analog Devices Audio DSP. DSP-en gir deg svært god kontroll over subwooferens frekvensrespons og lar deg tilpasse subwoferens frekvenskurver til rommets akustikk og dine preferanser med høy presisjon.

App-styring
SVS sin app kan du laste ned til Android og iOS telefoner og lar deg få full kontroll på subwooferen. Her får du tilgang til en rekke DSP-funksjoner og kan lage forhåndsinnstillinger tilpasset til film, spill og musikk. Du kan justere delefrekvensen, polaritet, romforsterkning, tilpasse lyden med en tre-bånds parametrisk EQ samt en rekke andre funksjoner.

Robust kabinett
SVS PB-2000 PRO har en ekstra tykk front-baffel i MDF og strategisk plasserte avstivere internt i kabinettet. Sammen med intern isolasjon gjør dette at kabinettet er svært akustisk dødt slik at kabinettet ikke farger lyden og elementet får de beste betingelser å jobbe under. SVS PB-2000 PRO benytter doble bassporter som sørger for at subwooferen spiller dypere med mer trøkk.

EAN
993264015180