PSB Alpha S10 - Kompakt 10"Subwoofer

Varenr.
ALPHA-S10
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 6 499

PSB ALPHA S10

Fantastisk bass som ikke koster deg all verden
PSB omdefinerte høy ytelse og høy verdi med sine legendariske Alpha Series-høyttalere, og den nye Alpha S10 aktive subwooferen fortsetter tradisjonen i den viktige bassområdet. Selv om S10 er kompakt og rimelig, blir det musikk og hjemmekinoanlegg når det er et must. Alpha S10 overgår utfordringen med en 10-tommers basshøyttaler med polypropylen kjegle i et spesielt innstilt bassrefleks kabinett. Legg til DSP-kontroll og en topp moderne digital forsterker, så begynner magien.

Rimelig kvalitet med hi-fi entusiast stamtavle
PSB har laget kritikerroste høyttalere i mer enn 45 år og er spesielt kjent for høyttalere som gir høy smell for pengene. Alpha S10 vil forbløffe med å legge til realistisk realisme for både musikk og filmer til PSB-høyttalere eller hvilken som helst høyytelses høyttaler.

Avansert teknologi innen drivere og forsterkning
Alpha S10 har en spesialisert lang kast 10-tommers driver og effektiv bassrefleks kapsling for fantastisk bass. Den innebygde høyeffektive digitale forsterkeren leverer 210W dynamisk kraft for ubegrensede dype basstopper og musikalsk presisjon. For å gå et skritt videre, bruker S10 digital signalbehandling (DSP) for å la PSBs ingeniørteam maksimere alle aspekter av ytelsen for å levere den flateste frekvensresponsen og kraftigste bassforlengelsen.

Kompakt skap som passer nesten hvor som helst
Kabinettet har porter på baksiden og et ekstremt lite fotavtrykk som kan plasseres nesten hvor som helst i rommet. På bakpanelet er volum- og crossover-kontroller, fasebryter, lavt nivå inngang, AutoOn/standby-bryter, gullbelagte RCA-kontakter, USB-strømkontakt for trådløst RT100-tilbehør, medfølgende gummibumpere og pigger gjør det mulig å installere på tregulv eller teppebelagte gulv.

  • Spesialtilpasset bassrefleks design med bakre port
  • Digital forsterker 150 watt kontinuerlig kraft
  • Kompakt skap volum med høy ytelse
  • Woofers har polypropylen kjegler og gummi omgivelser
  • Design og endelig innstilling lagd av Paul Barton
EAN
0786357000787

Dokumenter