Klipsch DS-180-CDT, takhøyttaler, stk

Varenr.
1068516
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 3 495

DS-180-CDT er en helt ny takhøyttaler i Designer Series. Modellen er en forbedret versjon fra tidligere, både lyd og design er forbedret . Det er også kommet en enklere festemetode og ny grill som bygger enda mindre ut fra veggen. Det nye monteringsmåten gjør at høyttalerne kan monteres på kortere tid, og helt uten verktøy.

 

Et viktig poeng ved Klipsch sine innfellingshøyttalere er den høye følsomheten. En følsomhet på 94-96 dB betyr at disse trenger mindre enn halvparten av effekten for å spille like høyt som vanlig innfellingshøyttalere. Dette er spesielt viktig da innfelte høyttalere ofte drives av små digitalforsterkere i streamingprodukter. På et slikt oppsett vil et par Klipsch enkelt og greit spille mye bedre og høyere enn konkurrentene.

Bass/mellomtone-elementet har polypropylen-membran som gir en detaljert gjengivelse med en definert og tight bass. Diskantgjengivelsen ivaretas av en silkedome med Klipsch’ legendariske Tractrix hornmatning, som gir lav forvrengning, kontrollert spredning og høyere effektivitet. 

 

Dette er en ypperlig løsning der man ønsker stor lydeffekt kombinert med "usynlig lyd". Grillen er overmalbar om man ønsker at høyttaleren skal gli helt inn i interiøret med samme farge som veggen.

 

Kutthull: diameter 24,9 cm, dybde: 11,3 cm

 

• Maks. effekt: 50 watt kontinuerlig (200 W maks.)
• 8,0” bass/mellomtonehøyttaler med polypropylen-membran
• Tractrix horndiskant med 1” silkedome
• Følsomhet med 94 dB ved 1 watt / 1 meter, impedans; 8 ohm
• Frekvensområde: 73 Hz – 20 kHz (+/-3dB)
• Tynt frontdeksel i aluminium med magnetfester
• Ekstra tilbehør: Monteringsramme IK-800-C

 

Mål (H x B x D): 27,3 x 27,3 x 11,5 cm
Vekt: 3,4 kg