Cervin Vega XLS-12

Varenr.
XLS-12
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 11 990

XLS-12 er i bunn og grunn en forminsket utgave av den store 15"-modellen XLS-15. Diskanten og mellomtonen er helt identiske, men ellers er resten en størrelse mindre. Høyttalerens dybde er kun 33 cm og bredden er moderate 35 cm, så dette er en perfekt høyttaler for deg som vil ha massiv lyd og massevis av bass i et litt mindre rom.

XLS-12 kan spille øredøvende høyt selv med en vanlig hi-fi-forsterker, og den går nesten like dypt i bassen som den store modellen. Hvis du gir den en ordentlig potent forsterker – for eksempel fra NAD – er det best å feste sikkerhetsbeltet. Da får du nemlig et vanvittig lydtrykk, og bassen blir tyngre og raskere enn du noensinne ville drømt om fra en høyttaler på denne størrelsen.

Både for musikk og hjemmekino

XLS-12 fungerer like godt til hjemmekino som til musikk. Hvis du ikke allerede har opplevd en komplett hjemmekinoløsning med Cerwin-Vegas større modeller – evt. sammen med en matchende Cerwin-Vega-subwoofer – har du virkelig en opplevelse til gode. Dynamikk og volum er nesten grenseløst, og et stort Cerwin-Vega-system gir begrepet "realistisk hjemmekino" helt ny mening. Og spiller du pop, rock eller techno på disse monsterne begynner buksebena å blafre, og du får den helt riktige livefølelsen hjemme i din egen stue.

XLS-12 fordøyer alle watt du gir den – den spiller bare bedre og bedre og høyere og høyere jo mer du gir den. I motsetning til mange rene "power-høyttalere" får du samtidig fine musikalske kvaliteter, så både ører og mellomgulv kan nyte begivenhetene fullt ut. Hvis du skulle finne på å overdrive, så er høyttaleren utstyrt med et innebygd sikringskretsløp som beskytter mot overbelastning. Men mest sannsynlig har ørene dine tatt kvelden lenge før den tid.

Cerwin-Vega XLS-12 fås i sort finish.

Diskantstørrelse 1"
Frekvensområde (-3dB) 43-20.000 Hz
Mellomtonestørrelse 6.5"
Størrelse på basselement 12"
Bi-wire Ja
Bordstativer Nei
Gulvstativer Ja
Integrert veggfeste Nei
Kabinettkonstruksjon Bass-refleks
Spikes inkludert Nei
Bredde (cm) 35,6
Bredde emballasje 46
Dybde (cm) 33
Farge Sort
Fargebeskrivelse Sort
Høyde (cm) 95
Høyde emballasje (cm) 106
Lengde emballasje (cm) 45
Vekt emballasje (kg) 29,9
Vekt produkt (kg) 28,9
Kategori : Gulvhøyttalere
Vekt : 25,4 kg
Impedanse : 6 ohm
Basselement : 12”
Størrelse : 35,6 x 83,8 x 37,6 cm (BxHxD)
Farge : Svart
Bi-wire : Ja
Diskant : 1” hornladet softdome
Følsomhet : 90,8 dB
Frekvensområde (-3dB) : 43-20.000 Hz
Mellomtone : 6,5” hornladet