Klipsch RP-400M Premiere, sort, par

Varenr.
1065931
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 4 990
Kompakt konstruksjon for plassering på stativ eller hylle. Nyutviklet Cerametallic bass i kombinasjon med Tractrix horn gir imponerende dynamikk og bass!
Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger!
 
Reference Premiere II benytter nyutviklede elementer Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvregning.
 
Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvregningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytteområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggresivitet.
 
Ny Tractrix bassport med maksimal luftgjennomstrøming og mindre støy forbedrer bassresponsen, større presisjon og kraftigere bassgjengivelse. Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill.
EAN
0743878035766

Relaterte varer