Klipsch RP-500SA Premiere, sort, par

Varenr.
1066507
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 7 000
Med enkel tilpasning av delefilteret kan RP-500SA benyttes som Dolby Atmos høyttaler på toppen av eksisterende fronthøyttalere, til høydekanaler eller som bakhøyttaler.
RP-500SA kan benyttes som en Dolby Atmos høyttaler på toppen av eksisterende fronthøyttalere, til høydekanaler eller som bakhøyttaler.
 
Atmos-oppsett
Høyttalerene er en enkel løsning for multikanalslyd med Dolby Atmos hvor takmonterte høyttalere ikke er egnet. RP-500SA kan alternativt monteres rett på vegg hvis det ikke passer med plassering på fronthøyttalerne. Dolby Atmos-lyden skaper en mer effektfull og multidimensjonal lydgjengivelse med både større klarhet, dybde og detaljrikdom. Man føler seg omgitt av lyd og at man befinner seg midt i handlingen. Siden Dolby Atmos ble introdusert på kino i 2012, har alle større filmstudioer i Hollywood sluttet seg til systemet.
 
Reference Premiere II benytter nyutviklede elementer Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvregning.
 
Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvregningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytteområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggresivitet.
 
• Atmos/bakhøyttaler
• 5,25" Cerametallic element
• 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
• Kont. effektpåtrykk: 75 watt RMS
• Maks. spisseffekt: 300 watt
• Impedans på 8 ohm
Mål (H x B x D): 18,8 x 17,3 x 28,4 cm
Vekt: 3,6 kg
EAN
0743878036503