Onkyo TX-NR5100 - Hjemmekinoreceiver

Varenr.
TXNR5100M2BMMP
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 9 490
Før
kr 10 990
Rabatt
kr 1 500
TX-NR5100 er en moderne 7.2-kanals nettverksreceiver med to subbassutganger og en utgangseffekt på 165 watt.
Dynamisk lydforsterkning
En kraftig strømforsyning med stor transformator og godt dimensjonerte kondensatorer sørger for en god lydgjengivelse. Den har internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter og Spotify m.m. Dolby Atmos-dekoding gir et tredimensjonalt lydbilde med en bedre filmopplevelse og beskrivelse av bevegelse i hele rommet, og en innebygget DTS:X dekoder gir kompatibilitet mot neste generasjons multidimensjonale surroundsystem.
 
Premium lyd
En premium-kvalitets 384 kHz / 32 bit AKM DAC med en unik digital filterteknologi, sørger for full utnyttelse av de høyoppløste lydformatene med en fantastisk klar lydgjengivelse uten jitter-forvrengning.
 
HDMI 2.1 med 8K og eARC
Onkyo TX-NR5100 er utstyrt med HDMI 2.1, som er den nyeste versjonen av HDMI, har støtte for eARC med oppløsning på inntil 8Ki 60hz og 4K i 120hz og dynamisk HDR.  8K leverer fantastiske bilder med to ganger så høy vertikal og horisontal oppløsning sammenlignet med 4K, og fire ganger så mange piksler. Kombinert med 60hz oppdateringsfrekvens er du sikret den aller beste bildekvaliteten tilgjengelig.
 
Den ultimate 4K spillopplevelsen
Med 4K/120hz holder bildet seg skarpt og flyter smidig, selv i svært raske action-sekvenser.
 
To-veis Bluetooth
Receiveren kan både motta og sende Bluetooth-signaler. Du kan med andre ord både strømme musikk direkte fra telefonen din receiveren, og du kan koble til en trådløs Bluetooth-hodetelefon og sende lyden fra receiveren til hodetelefonen.
 
Innebygde strømmetjenester
Chromecast built-in.
Works With Sonos.
Spotify.
Tidal.
Pandora.
Amazon music.
Roon tested.
AirPlay2 og Bluetooth (2-veis) gir enkel og trådløs musikkstrømming.
 
Optimalisert Klipsch-modus
Med Klipsch optimalisert modus kan du nå sømløst og enkelt integrere dine Klipsch høyttalere med din Onkyo hjemmekinoreceiver. Klipsch og Onkyo har gått sammen og implementert presise crossover-verdier for hele utvalget av høyttalere fra Klipsch. Både Reference og Reference Premiere seriene ligger inne. Bare velg hvilken høyttalermodell du skal bruke per kanal, så blir den optimale crossover-verdien satt automatisk i receiveren, genialt enkelt. Fremtidige høyttalere vil oppdateres i receiveren med firmware oppdateringer.
 
Multirom-kompatibel med talestyring
Onkyo TX-NR5100 er en smart receiver som enkelt kan integreres i ditt multirom-system. Den er kompatibel både med Apple Airplay, Alexa og Google.
 
Dolby Atmos Height Virtualizer
Ved avspilling av et hvilket som helst Dolby format, så kan du aktivere Dolby Atmos Height Virtualizer for en enda mer oppslukende lydopplevelse. Systemet lager en virituell surround og høydeeffekt med tradisjonelle høyttaleroppsett uten bakhøyttalere eller høydehøyttalere.
 
Works with Sonos Certified
TX-NR5100 kan integreres inn i ditt Sonos Home Sound System. Denne receiveren har et klasseledende grensesnitt inn i Sonos sitt økosystem og du kan blant annet bruke Sonos appen med sin volum-gjennomførings funksjon.
 
Dolby Atmos og DTS:X - Sett lyden fri!
Dolby Atmos og DTS:S gir ingeniørene muligheten til å legge lyden der de ønsker i 3D-lydbildet, med effekter som flytter seg fra høyttaler til høyttaler gjennom hele rommet.
 
Klargjort for DTS Play-Fi
DTS Play-Fi lar deg nyte musikk med høy kvalitet fra onlinetjenester, mediaservere eller fra ditt musikkbibliotek over Wi-Fi til et utall av enheter ved å bruke Onkyo sin Music Control app. DTS Play-Fi kan synkronisere musikken i flere rom. Hvert medlem av familien kan høre på musikk på sitt eget rom, eller i en gruppe av rom. DTS Play-Fi lar deg sette sammen et multirom-system som dekker de fleste behov.
 
AccueQ romkalibrering
AccueQ gjør det intielle oppsettet av receiveren til en enkel affære og sørger for at høyttalerne er korrekt kalibrert og tilpasset din lytteposisjon. AccueQ kalkulerer avstand til høyttalerne og justerer volumet og delefrekvensen (crossover) på hver enkelt høyttaler. Justering av delefrekvensen sørger for at subwooferen sin jobber optimalt med resten av høyttalerne.
 
Forsterket sone B og Front L/R bi-amping
TX-NR5100 har multifunksjons høyttalerterminaler. Bruker du ikke høydekanalene så kan du bruke de ekstra høyttalerterminalene til et sone B oppsett med et par høyttalere i et annet rom. Alternativt kan du også bruke de ledige terminalene til å bi-ampe fronthøyttalerne dine.
 
• 4 HDMI-innganger, 2 eARC ut, støtte for Ultra HD 4K/60 Hz
• Advanced Music Optimizer-system gir en forbedret gjengivelse av komprimerte lydfiler
• WiFi 2,4 / 5 GhZ / Bluetooth trådløs lydoverføring 2-veis
• Zone-B RCA ut.
• Enkel oppkobling med grafisk koblingsguide
• Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, ATMOS, DTS-X dekoding
• 165 watt IEC, forsterkere med diskrete komponenter
• 384/32-bit AKM høykvalitets-DAC for Hi-res Audio
• 2 digitale lydinnganger, 1 optisk og 1 coaxial
• Bass- og diskant-kontroller
• Hodetelefonutgang
• Fjernkontroll
• Mål (B x H x D): 43,5 x 16 x 32,8 cm
• Vekt: 8,4 kg
EAN
889951003564