Marantz CINEMA 70s - Sort

Varenr.
marantz70
Lager
Kan sendes fra oss innen 2 virkedager dersom leverandør har varen på lager.
Pris
kr 10 499

Marantz Cinema 70s er en slimline 7.2-kanals receiver med 50-watt pr kanal. Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD, og HEOS-streaming innebygd. Cinema 70s fremstår diskret, men er en svært kapabel AV-receiver.

Enestående ytelse
Oppslukende romfølelse, varm og fyldig lyd, ekstraordinære detaljer og naturtro dynamikk (legendariske kjennetegn ved Marantz-lyden) er selvsagt også representer i Cinema 70s.

Ledende teknologi
Marantz Cinema 70s kommer med de nyeste altoppslukende lydformatene: 8K-video, romoptimalisering, streaming og mer teknologi for å forenkle og heve nytelsen din. Marantz har omhyggelig innstilt Cinema 70s for mest mulig fantastisk ytelse, med et nøye utvalg av kvalitetsdeler for å skape den mest musikalske opplevelsen overhodet mulig. Cinema 70s sitt slimme design er mindre enn halvparten av høyden av de fleste mottakere, men designet er like luksuriøst som resten av våre kjente og kjære Marantz-forsterkere.

Med i pakken får du fjernkontroll inkludert, frontpanelkontroller og en svært intuitiv oppsettprosess på skjermen gjør at du føler deg som en ekspertbruker umiddelbart!

 

 

EAN
747192138783