Marantz CINEMA 60 - Sort

Varenr.
marantz60
Lager
Varen er på lager på Askøy. Omgående levering. Ordrer over 1000 kr gratis frakt
Pris
kr 13 990

Marantz Cinema 60 er en 7.2-kanals receiver med 100 watt per kanal. Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD, og HEOS-streaming innebygd. CINEMA 60 er en svært kapabel AV-receiver enten du har et dedikert hjemmekinorom eller ønsker kinolyd i stua. Med Cinema 60 får du enestående ytelse, varm og fyldig lyd, ekstraordinære detaljer og naturtro dynamikk.
Cinema 60 kommer med de nyeste lydformatene, 8K-video, rom-optimalisering, streaming og enda mer. All denne teknologien bidrar for å forenkle og heve nytelsen din til et helt nytt nivå!

Enestående ytelse
Selv den aller mest krevende hjemmekinoen vil nyte godt av en Marantz sin nye Cinema serie. Disse receiverne er nemlig laget for deg som vil ha det beste! Oppslukende romfølelse, varm og fyldig lyd, ekstraordinære detaljer og naturtro dynamikk (legendariske kjennetegn ved Marantz-lyden) er selvsagt også representer i Cinema 60.

Ledende teknologi
Marantz Cinema 60 kommer med de nyeste altoppslukende lydformatene: 8K-video, romoptimalisering, streaming og mer teknologi for å forenkle og heve nytelsen din. Marantz har omhyggelig innstilt Cinema 60 for mest mulig fantastisk ytelse, med et nøye utvalg av kvalitetsdeler for å skape den mest musikalske opplevelsen overhodet mulig. Cinema 60 sitt slimme design er mindre enn halvparten av høyden av de fleste mottakere, men designet er like luksuriøst som resten av våre kjente og kjære Marantz-forsterkere.

Med i pakken får du fjernkontroll inkludert, frontpanelkontroller og en svært intuitiv oppsettprosess på skjermen gjør at du føler deg som en ekspertbruker umiddelbart!

Nøkkelfunksjoner:
7.2 kanaler
100 watt per kanal
Dolby Vision
Dolby: Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music, Dolby Surround
DTS: DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X
8K UHD
HEOS
Airplay 2
Spotify Connect
Roon tested
Tunein internettradio

EAN
747192138714